Wie zijn wij?

Marc van Diemen Installatietechniek

Marc van Diemen Installatietechniek is een professioneel installatiebedrijf in de Bollenstreek en het Groene Hart. Wij verzorgen al bijna 20 jaar installaties bij particulieren en bedrijven. Van CV onderhoud tot het plaatsen van een complete nieuwe badkamer. De laatste jaren installeren wij ook steeds meer duurzame energie systemen.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf en onze medewerkers beschikken over alle vakdiploma’s. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de brancheverenging techniek Nederland en zijn wij vanaf 2023 CO gecertificeerd en voldoen wij aan de Gasketelwet BRL6000-25 welke per 2023 verplicht is gesteld.
Op de website van InstallQ leest u u meer over de erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven en de certificering.

Professioneel

Wij zijn aangesloten bij de brancheverenging Techniek Nederland en zijn een erkend installatiebedrijf  met alle benodigde vakdiploma’s. 

Allround installatiebedrijf

Marc van Diemen installatietechniek verzorgt allround installaties zoals cv onderhoud, airco installatie en installatie van duurzame energiesystemen. 

Snel schakelen

U ontvangt van ons altijd een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel. Met ons kleine team kunnen wij snel schakelen en heeft u altijd korte lijnen. 

Betrouwbaar

Wij geloven in hard werken en betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze ervaren installatie monteurs zorgen ervoor dat de installatie met zorg wordt afgerond. 

Wij geloven in hard werken en toewijding!

Om deze reden komen wij desgewenst persoonlijk bij u langs om het project te bekijken en u direct passend advies te geven. 

Zodra wij een beeld hebben gekregen van de installatie, ontvangt u van ons zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte en gaan wij (bij akkoord) de 

Nadat wij bij u langs zijn geweest ontvangt u van ons zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte. 

Bent u akkoord met onze offerte? Dan plannen we de klus in, en komen onze ervaren installatie monteurs bij u de installatie uitvoeren. 

Ons team

Marc van Diemen

Eigenaar

Laura van Diemen

Mede-Eigenaar / Administratie

Justin Voortman

Monteur